Ontmoet Anna Boon,

Anna is geboren en opgegroeid in Haarlem. Hier heeft ze op het Stedelijk Gymnasium Haarlem gezeten en 4 jaar geleden daar haar diploma gehaald. Anna is toen meteen naar Delft verhuisd om hier de bachelor Maritieme Techniek te volgen. Ze heeft haar bachelor in drie jaar gehaald en heeft er voor gekozen om nu een jaar lang bij het TU Delft Solar Boat Team te gaan voordat ze aan haar master zal beginnen.

Anna heeft gekozen voor het TU Delft Solar Boat Team omdat ze ervaring wilt opdoen in het werken aan een groot project. Daarnaast voelt ze zich onwijs aangetrokken door boten en het grote enthousiaste team. Extra leuk vindt ze dat de boot vliegt, dat vindt ze uniek!

Anna versterkt dit jaar het team bij het Hull & Body departement. Haar doel dit jaar was om een lichte, degelijke en waterdichte boot te creëren. Ze begon dit jaar parttime en is halverwege het jaar full-timer geworden. Anna helpt het team met haar productie skills, enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Naast haar tijd bij het TU Delft Solar Boat Team zwemt en tekent ze en ze speelt ook nog wel eens gitaar. Een nog leuker feitje over Anna is dat ze in het Nederlands Team van onderwater hockey heeft gezeten!

Ben jij benieuwd of het Anna en het TU Delft Solar Boat Team is gelukt de boot inderdaad zo licht, degelijk en waterdicht te maken? Op 5 april zullen we de boot onthullen. Deze onthulling is live te volgen!

Laatste Blogitems