Ontmoet Esmee,

Esmee is geboren in Amsterdam en opgegroeid in Amstelveen. Hier heeft ze haar VWO gehaald aan het Technasium. Twee jaar geleden is ze naar Delft verhuisd om hier de studies Technische Wiskunde en Technische Natuurkunde te volgen. Ze zit nu in haar tweede jaar.
Esmee is bij het Solar Boat Team gekomen zodat ze de theoretische kennis van haar studie toe kan passen in de realiteit, om iets echt tastbaars te maken dus. Ze koos voor specifiek het TU Delft solar boat team omdat de sfeer en het enthousiasme van het team haar heel erg aansprak.
Esmee werkt dit jaar onder andere aan het telemetriesysteem. Ze wilt bereiken dat we een werkend en robuust systeem hebben en dat we meer uit dit systeem kunnen halen dan in de voorgaande jaren. Dit met zowel data-analyse achteraf als met real-time visualisatie van de data. Het telemetriesysteem moet makkelijk zijn om mee te werken, overzichtelijk zijn en alle gegevens die relevat zijn voor het strategieteam moeten duidelijk te zien zijn.

Esmee versterkt het team dit jaar in het Electronics Department met haar programmeerskills, leergierigheid en betrokkenheid!
Naast haar tijd bij het Solar Boat Team doet ze aan dansen en is ze lid bij SoSalsa en bij Outsite. Verder speelt ze ook nog dwarsfluit!

Laatste Blogitems