Ontmoet Nerine Usman,

Nerine is geboren en opgegroeid in Leiden en heeft haar Gymnasium diploma gehaald op het Stedelijk Gymnasium Leiden. Ze woont sinds 2014 in Delft om hier Technische Wiskunde aan de TU Delft te studeren.

Nerine heeft tijdens haar minor afgelopen jaar in Zürich gewoond en zich gefocust tijdens deze minor op algoritmes en stochastiek. Ze zit nu in haar 4e jaar en heeft haar bachelor afgerond.

Nerine is bij het TU Delft Solar Boat Team gekomen omdat het haar leuk leek om een keer echt iets te maken en niet alleen maar voor studiepunten te werken. Ze houdt heel veel van water en boten. Na veel enthousiaste verhalen te hebben gehoord van alumni kwam het TU Delft Solar Boat Team al snel op haar bucketlist te staan.
Dit jaar wil ze met het team de Solar Sport One competitie winnen. Daarnaast vindt ze het heel tof om in dit ‘bedrijf’ te werken. Met de ervaringen die ze hier opdoet wilt ze nog beter worden in het benaderen van problemen en alle mogelijke gevolgen goed in te kunnen schatten.

Nerine helpt het team met haar logische beredenaties en programmeer skills. Ze heeft ook veel zeilervaring. Wie weet komt dat nog van pas!

Naast haar tijd bij het TU Delft Solar Boat Team speelt Nerine viool bij het studentenorkest Krashna Musika. Verder doet ze aan klimmen en wilt ze het zeilen weer oppakken.

Laatste Blogitems