Ontmoet Stefan van der Maarel,

Stefan is geboren in Delft en vervolgens opgegroeid in De Lier, waar hij nog steeds woont. Hier heeft hij op de middelbare school ISW hoogeland gezeten en zijn VWO diploma gehaald. Hij studeert nu Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en zit in zijn derde jaar.

Stefan is bij het TU Delft Solar Boat Team gekomen om zo te leren werken met mensen van andere disciplines en met bedrijven. Daarnaast wil hij praktische ervaring opdoen van wat hij heeft geleerd tijdens zijn studie. De projecten die hij tijdens zijn studie heeft gehad waren heel anders dan met zo’n groot project als deze.

Dit jaar wil Stefan alle races winnen om de wereld te laten zien wat er mogelijk is met duurzame technologieën. Na dit jaar wilt Stefan trots terug kunnen kijken op wat we hebben neergezet als team en het jaar verlaten met een verbrede kennis en groter netwerk.

Stefan helpt het team door heel hard te werken. Je vindt hem dan ook ’s avonds en in het weekend nog werkend aan de boot. Stefan heeft een kritisch en praktische kijk op systemen dankzij zijn Werktuigbouwkunde achtergrond. Daarnaast kan hij anderen onwijs motiveren met zijn overload aan energie!

Naast zijn tijd bij het TU Delft Solar Boat Team doet Stefan wel eens aan een potje voetbal!

Laatste Blogitems