Ontmoet Wouter,

Wouter is geboren en opgegroeid in Leidschendam en is in Voorschoten naar school gegaan. Hij heeft zijn VWO gehaald op het Adelbert College Wassenaar.
Wouter zit nu in zijn derde jaar van de Bachelor Lucht- en Ruimtevaart en woont ook al drie jaar in Delft. Hij is bij het TU Delft Solar Boat Team gekomen omdat hij de combinatie van de vele complexe systemen die samenkomen in het onvoorspelbare water interessant vindt. Daarnaast is Wouter vrijwel opgegroeid op het water. Hij heeft veel zeilervaring opgedaan tijdens zijn tocht over de Atlantische Oceaan en heeft hij in het Jeugd 420 zeilteam gezeten.
Dit was dus meteen een match.

Dit jaar wil hij bij het TU Delft Solar Boat Team de beste Solar Boat tot nu toe maken en mensen hiermee inspireren. Hij wil verder wat hij heeft geleerd toepassen in de praktijk.

Wouter helpt het team als Chief Driveline. Hier is hij verantwoordelijk voor de gehele aandrijving van de boot: het omzetten van de energie van de zonnepanelen tot voortstuwing. Hij helpt het team doordat hij goed in een multidisciplinair team kan werken en verschillende onderdelen in de boot goed weet te combineren.

Daarnaast is Wouter een van de piloten van het team!

Naast zijn tijd bij het TU Delft Solar Boat Team doet Wouter aan zeilen bij DSWZ Broach, werkt hij in een klimpark en houdt hij van windsurfen, boulderen, longboarden en nog vele andere sporten!

 

Laatste Blogitems