Het TU Delft Solar Boat Team zou niet kunnen bestaan zonder haar partners. Onze partners helpen ons door het leveren van goederen, diensten of financiële hulpmiddelen. Heeft u interesse in een samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op.

Stork

Stork, een onderdeel van Fluor, is een wereldwijde aanbieder van maintenance, modification en asset integrity producten en diensten voor diverse industriële sectoren zoals olie & gas, chemie, power, mijnbouw, food & pharma. Sinds 2015 werken we samen aan een innovatie en duurzaamheid in de on- en offshore sector.

TU Delft

De TU Delft is de thuishaven van de TU Delft Solar Boat Team. Zij faciliteren een grote hal, de D:DREAM Hall, met werkplaatsen en kantoorruimten waar verschillende teams hun ideeën in de praktijk kunnen brengen. Zo organiseert de TU Delft trainingen voor het gebruik van machines maar ook in het gebied van het runnen van een organisatie, zoals sponsor en leiderschapstrainingen.

MARIN

MARIN, het Maritime Research Institute Netherlands, is een betrouwbare, onafhankelijke en innovatieve dienstverlener voor de maritieme sector en draagt bij aan het welzijn in de community. Onze samenwerking brengt ons de laatste innovatiefste ideeën voor zowel romp als schroef.

Heerema Marine Contractors

Heerema Marine Contractors is a world leading marine contractor in the offshore industry. HMC transports, installs and removes all types of offshore facilities. Our mission is, by any measure, to be and to be recognized as the best offshore construction contractor in the world in carefully selected segments and regions of the market.

Solbian

Wanneer je denkt aan zonnepanelen toegepast in de maritieme wereld, dan denk je aan Solbian. Met hun expertise in het ontwikkelen van deze panelen, kunnen we het hoogst mogelijke rendement halen op open zee, dankzij hun duurzaam lichtgewicht laminaat.