Het TU Delft Solar Boat Team zou niet kunnen bestaan zonder haar partners. Onze partners helpen ons door het leveren van goederen, diensten of financiële hulpmiddelen. Heeft u interesse in een samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op.

TU Delft

De TU Delft is de thuishaven van de TU Delft Solar Boat Team. Zij faciliteren een grote hal, de D:DREAM Hall, met werkplaatsen en kantoorruimten waar verschillende teams hun ideeën in de praktijk kunnen brengen. Zo organiseert de TU Delft trainingen voor het gebruik van machines maar ook in het gebied van het runnen van een organisatie, zoals sponsor en leiderschapstrainingen.

Bayards

Bayards is een van ’s werelds leidende aluminium constructie bedrijven. We werken projectgericht en zijn actief in veel verschillende industrieën over de hele wereld. Onze markten zijn zeer uiteenlopend: van het maken van zelfdragende rompconstructies voor hightech verkenningsvoertuigen voor de militaire industrie, die momenteel in gebruik zijn bij het Nederlandse leger, tot het leveren van scheepsrompen en opbouwen voor de wereldwijde marktleiders op het gebied van de superjachtbouw in Nederland. Van het meedenken met architecten over de realisatie van ideeën in aluminium, tot aan het in elkaar zetten van een turn-key helikopterplatform op een offshore olieplatform terwijl het volledig operationeel is.

Heerema Marine Contractors

Heerema Marine Contractors is een wereld leidende Marine Contractor in de Offshore industrie. HMC transporteert, installeert en verwijdert alle types van Offshore faciliteiten. Hun missie is om, bij welke grootte dan ook, herkend te worden als te beste Offshore constructie contractor in de wereld in zorgvuldig geselecteerde segmenten en regio's van de markt. market.

Solbian

Wanneer je denkt aan zonnepanelen toegepast in de maritieme wereld, dan denk je aan Solbian. Met hun expertise in het ontwikkelen van deze panelen, kunnen we het hoogst mogelijke rendement halen op open zee, dankzij hun duurzaam lichtgewicht laminaat.